Tuntikuvaukset

Feel The Yin -tunnit

Feel The Yin -tunneilla tehdään pitkiä mattoasanoita (2-5min), joiden tarkoituksena on avata ja vapauttaa kehomme syvimpiin kudoksiin kertyneitä kireyksiä. Tunti virtaa  rauhallisesti eteenpäin, ja näin ollen tunnilla vahvistuu oman kehon viestien kuuntelu sekä mielenliikkeiden tarkkailu.

Kehomme, mielemme ja sydämemme tarvitsee aikaa ja tilaa, jolloin niiden on mahdollista löytää yhteys toisiinsa. Feel the yin -tunnin teemoja ovat vahvasti oman kehon rajojen tiedostaminen, irtipäästäminen ja rentoutuminen tasapainoon. Tunti on kokonaisuutena hyvin voimaannuttava.

Avustettu Yin Yoga -tunnit

Avustettu yin yoga -tunti (tai pariyinyoga) on hyvin rauhoittava harjoitus, joka tehdään joko parin kanssa tai joogaopettajan kanssa yksityistuntina. Tunnilla parisi kannattelee ja johdattelee kehosi pitkiin, rentouttaviin yin-asanoihin, jolloin voit täysin päästää irti sekä kehon että mielen jännityksistä. Joogaopettaja ohjaa ja opastaa läpi koko harjoituksen ja tarvittaessa auttaa oikeanlaisen tuntemuksen löytymisessä.
Avustetulla yin yoga -tunnilla voi kokea kokonaisvaltaisen syväluotaavaan rauhan ja hyvänolon tunteen.

Relax Into Balance -tunnit

Elämämme on aktiivista ja kiireistä. Arkemme täynnä erilaisia ärsykkeitä, jotka kuormittavat niin fyysistä kehoamme kuin mieltämme. Ainoastaan rentoutuneena ja virkeänä mahdollistamme täysipainoisen ja hyvinvoivan elämän.

Relax Into Balance -tunnin teemoja ovat hengittäminen, rentoutuminen ja meditointi. Asanaharjoitusta tällä tunnilla ei tehdä. Erilaisten hengitystekniikoiden, rentoutumisen ja meditoinnin avulla voimaannumme ja palautamme tasapainon erilaisista rasituksista.