Ravinto-ohjaus

Ravinto-ohjaus käyttäen apuna Herbalife-ravitsemustuotteita

Ravitsemus on yksi eniten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Ravinnon ja terveyden välistä yhteyttä on tutkittu paljon, ja on voitu todeta terveellisen ravitsemuksen tukevan ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Ravinto-ohjauksen avulla saat vinkkejä, kuinka pystyt muuttamaan elintapojasi ravitsemuksen suhteen parantaen näin omaa elämänlaatuasi ja hyvinvointiasi. Näen sinut ainutlaatuisena yksilönä ja yhdessä suunnittelemme hyvinvointitavoitteesi.

Pohjana ohjauksessa käytän hyvinvointiarviointia ja sinun tavoitteitasi. Työvälineinä käytän kehonkoostumusmittausta ja tarvittaessa ruokapäiväkirjaa sekä säännöllistä seurantaa. Ohjausprosessin aikana myös arvioimme yhteistyötämme.

Ravitsemustuotteisiin tutustumisessa on hyvin matala kynnys eikä se sido jatkossa tuotekäyttöön. Ravinto-ohjaus aloitetaan kuuden päivän tutustumispaketista (tai halutessaan heti kuukauden paketilla). Mikäli yhteistyö on sujunut hyvin ja olet kiinnostunut jatkamaan ohjauksessa, tehdään yksilöllisempi suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi.

Oma ruokavalioni perustuu säännöllisyyteen, monipuolisuuteen ja kohtuullisuuteen sekä vuodenaika-ajatteluun ja nämä toimivat myös kulmakivinä ravinto-ohjauksessa. Pyrin valmistamaan ruokani mahdollisimman pitkälle luonnollisista raaka-aineista. Ruuan ”köyhtymisen” vuoksi käytän myös päivittäin korkealaatuisia Herbalife-ravitsemustuotteita täydentämään ruokavaliotani tarvittavien ravintoaineiden saamiseksi. Olen käyttänyt tuotteita vuodesta 2004 ja saanut niiden avulla monia eri tuloksia vuosien aikana. Tuotekäyttö on osa omaa jokapäiväistä terveellistä elämäntapaani.

Mikäli kiinnostuit ravinto-ohjauksesta lue lisää.