RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”
– International Coach Federation –

Coaching eli valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan omat tavoitteensa. Valmennus on aina tavoitteellista toimintaa ja se on luonteeltaan prosessimaista. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän eri osa-alueilla (life coaching) tai työelämän yhteydessä toteutettavana yksilöllisenä valmennusmuotona (business coaching).

Coaching auttaa selkiyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, motivoi löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistaa valmennettavan voimavaroja. Se kasvattaa itsetuntemusta ja tietoisuutta omasta elämästä, lisää elämänmyönteisyyttä, motivoi sekä vahvistaa itseluottamusta.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta omasta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässä eteenpäin.

Aloitin ratkaisukeskeisen valmennuksen opinnot keväällä 2021. Tällä hetkellä teen harjoitusvalmennuksia, joista ilmoittelen enemmän ajankohtaista osiossa sekä sosiaalisessa mediassa.