Kevään Seasonal Yoga -viikonloppuretriitti 26.-28.3.2021

Pitkän, pimeän talven jälkeen koittaa muutos kohti valoa ja lämpöä. Lisääntyvä valo ja nouseva energia herättää niin luonnon kuin ihmisen kehon ja mielen. Siemenet itävät, kukat alkavat kukkia, linnut laulavat ja aurinko jälleen lämmittää maata. Uuden elämän voi aistia kaikkialla.

Kiinalaisen elementtiteorian mukaan kevät on puun elementin aikaa. Se on energialtaan vakaa mutta myös kasvava eli eteenpäin vievä elementti. Se edustaa uutta alkua, syntymää, kasvua, kehittymistä ja visioita. Puuta hallitsevat muutokset, päätökset ja organisointi. Se kuvastaa motivaatiota ja itsensä johtamista. Puun elementti tasapainoisena tuo meille selkeää ajattelukykyä, päätöksentekoa, tavoitteellisuutta ja päättäväisyyttä. Siihen kuuluu myös tiukka rajojen asettaminen samoin kuin kyky olla joustava elämän eri tilanteissa. Tasapainon löytäminen puun elementin osalta uudistaa ja tuo lisää elinvoimaa kaikille elämän osa-alueille.

Puun syvin olemus on kyky nähdä oma elämänpolku kirkkaana. Puu tukee haluamme tulla sellaiseksi, joka todellisuudessa olemme, jotta voimme kulkea maailmassa helposti ilmaisten itseämme sellaisina kuin olemme.

Tervetuloa tutustumaan tähän vuodenaikaan Seasonal Yogan viikonloppuretriitin parissa. Retriitti järjestetään luonnonläheisessä Villa Taikassa Fiskarissa, ja se alkaa perjantai-iltana klo 18:00 päättyen sunnuntaina klo 15:00. Olet sitten ensikertalainen joogassa tai jo pitkään joogannut, löydät varmasti retriittiohjelmasta itsellesi jotakin, mitä juuri sillä hetkellä kaipaat ja tarvitset.

Ohjelma:

Perjantai
18:00 Saapuminen, huoneisiin asettuminen. Kohtaamista ja tutustumista.
19:00 Päivällinen
20:00 Yoga Nidra

Lauantai
8:00 Seasonal Yoga -harjoitus (yang)
10:00 Aamupala
11:00 Luento: Seasonal Yoga ja kevään vuodenaika
13:00 Ulkoilua, seurustelua, vapaa-aikaa
14:00 Lounas
15:00 Workshop ja jooga-aiheista ryhmätyöskentelyä
17:00 Seasonal Yoga -harjoitus (yin)
19:00 Päivällinen
20:00 Sauna

Sunnuntai
8:00 Seasonal Yogan Body Clock -harjoitus (yang-yin)
10:00 Aamupala
11:00 Pakkaaminen
12:00 Lempeää liikettä ja yhteinen lopetus
14:00 Lounas
15:00 Lähtö kotiin

Hinta: 365€
Hinta sisältää koko viikonlopun joogatunnit, luennot ja workshopit, majoituksen 3-4 hengen huoneissa, ravitsevan kasvisruuan (aamupala, lounas, päivällinen).

Varaa paikkasi retriitille linkin kautta https://holvi.com/shop/neverstill/
Maksamalla varausmaksun 150€ varmistat oman paikkasi.

Huom! Ilmoittautumiset ja varaukset loppuvat kaksi viikkoa ennen retriittiä 14.3.2021. Mikäli vallitseva maailmantila ei mahdollista retriitin järjestämistä, voit säilyttää varausmaksun tulevia tapahtumia varten tai palautan varausmaksun sinulle.

Opettaja:
Sini Ratas, Seasonal Yoga ja Yin yoga -opettaja (ERYT-200+50)
Olen tehnyt töitä liikunnan alalla 20 vuotta ja vuodesta 2015 lähtien keskittynyt opiskelemaan ja opettamaan joogaa. Rakastan luontoa, eläimiä ja kaikenlaista liikettä elämässä, niin kehollista, mielellistä kuin tunteellista. Olen yhdistelmä tulen tunteita ja toimintaa sekä veden syvällisyyttä ja levollisuutta. Joogatuntieni kulmakivinä ovat luonnon energioihin asettuminen, kokonaisvaltainen keho-mieli-sydämen kuunteleminen ja kunnioittaminen sekä iloa ja keveyttä tuova pilke silmäkulmassa.