Kurssit ja koulutukset

Seasonal Yoga Winter Workshop sunnuntaina 7.1.2018 klo 9:30 – 12:00

Talvi on vuoden kylmintä aikaa, luonto on pysähtynyt ja hiljainen. Kaikki on kääntynyt sisäänpäin. Puut ovat alastomia, mutta maan alle piiloutuneet juuret keräävät energiaa kuin siemenet syntyäkseen uudelleen keväällä.

Tule tutustumaan viisaaseen veden elementtiin, joka opettaa meille sopeutumista. Workshop avaa Seasonal Yogan lähtökohdista talven vuodenaikaa ja sitä miten talvi vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti eri tasoilla. Teoriaosuuden jälkeen pureudumme muutamaan talvelle tyypilliseen asanaan ja lopettelemme yhteiseen Seasonal Flow -harjoitukseen.

Ohjelma:
klo 18:00-18:45 Teoria-osuus
klo 18:45-19:00 Pieni tauko 🙂
klo 19:00-19:30 Talven asanat
klo 19:30-20:30 Seasonal Flow

Kurssihinta: 25€
Paikka: Elämänpuu Hyvinvointikeskus (Koreankatu 4, Toukola)
Opettaja: Sini Ratas
Muuta: Workshop järjestetään minimissään kolmelle osallistujalle ja workshopin toteutumisesta ilmoitetaan kaikille viimeisenä ilmoittautumispäivänä 29.12. Maksimimäärä workshoppiin on kahdeksan joogia tai jooginia.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittaudu tästä!

*****

Seasonal Yoga:n peruskurssi sunnuntaina 21.1.2018 klo 9:30-13:00

Peruskurssi on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka eivät ole koskaan kokeilleet joogaa ja niille, jotka ovat vasta ihan alkutaipaleella omalla joogapolullaan. Kurssin jälkeen joogatunnille osallistuminen on paljon helpompaa ja mielekkäämpää.

Kurssilla käydään läpi joogan historiaa ja filosofiaa sekä Seasonal Yogan periaatteita. Kurssilla opetellaan kokonaisvaltaista joogahengitystä ja tutustutaan asentoja (asanoita) tukeviin lukkoihin sekä itse perusasanoihin. Kurssi päätetään talven tasapainottavaan vuodenaikaharjoitukseen.

Kurssihinta:
45€ / peruskurssi
65€ / peruskurssi ja 3krt joogakortti (kortti voimassa 5 viikkoa)
Paikka: Elämänpuu Hyvinvointikeskus (Koreankatu 4, Toukola)
Opettaja: Sini Ratas
Muuta: Peruskurssi järjestetään minimissään kolmelle osallistujalle ja kurssin toteutumisesta ilmoitetaan kaikille viimeisenä ilmoittautumispäivänä 14.1. Maksimimäärä peruskurssille on kahdeksan joogia tai jooginia.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittaudu tästä!