Seasonal Yoga sopii ihan kaikille, se sopii juuri sinulle!

Seasonal Yogassa eli vuodenaikajoogassa ajatellaan, että olemme osa luontoa ja luonnossa tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös meihin. Seasonal Yoga -harjoituksen tarkoituksena on säilyttää ihmisen sisäinen tasapainotila energiavaihteluista ja ulkomaailman muutoksista huolimatta. Seasonal Yoga -harjoitus vaikuttaa hyvinvointiimme ja luo pohjan henkiselle ja fyysiselle kasvulle. Tavoitteena on kehittää fyysisen terveyden lisäksi mentaalista, emotionaalista ja spirituaalista terveyttä.

Seasonal Yogassa vuosi jaetaan viiteen vuodenaikaan (kevät, kesä, myöhäiskesä, syksy, talvi) ja harjoitus vaihtuu näiden vuodenaikojen mukaan. Jokainen vuodenaika edustaa erilaista energiaa, tilaa, tunnetta ja aistia, sekä siihen liittyy tietty sisäelinpari energialinjoineen.

Harjoitus peilaa vuodenaikojen luonnollisia muutoksia, jolloin esimerkiksi talvella tehtävä harjoitus on hyvin erilainen kuin kesällä tehtävä harjoitus. Tasapainon saavuttamiseksi harjoituksessa käytetään sekä joogan, että perinteisen kiinalaisen terveystiedon opetuksia ja työkaluja sekä tehdään muun muassa Qi Gong liikkeitä täydentämän joogaharjoitusta. Vuodenaikojen energioiden mukaan muuttuva asanaharjoitus tasapainottaa meitä sekä vahvistaa luontoyhteyttämme.

Voit lukea enemmän Seasonal Yogasta täältä.

Joogatunnit ja joogatapahtumat

Never Still Yoga tarjoaa tällä hetkellä:

  • Avoimia viikkotunteja sunnuntaisin klo 19:15 – 20:30
  • Erilaisia joogatapahtumia (joogaworkshoppeja ja -kursseja)
  • Yksityisiä joogatunteja (yksityisille, yhteisöille, yrityksille ja muille ryhmille)

Joogatunnit virtaavat asanasta toiseen rakentaen tasapainoisen, voimaannuttavan ja lempeän flown. Sekä yin- että yang-asanoista koostuviin harjoituksiin kuuluu myös hengityharjoituksia, rentoutumisharjoituksia sekä meditaatiota. Kaikilla tunneilla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitus rakentuu. Voit lukea lisää tuntikuvauksista täältä.

Joogatapahtumien (workshopit, kurssit) tarkoituksena on kasvattaa tietämystä ja ymmärtämystä joogasta fyysistä harjoitusta syvemmällä tasolla. Aiheina ovat mm. Seasonal Yogan vuodenajat ja joogan filosofiset peruspilarit. Workshoppeihin kuuluu myös aihetta tukeva joogaharjoitus.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi Never Still:n seasonal yoga -tunneille ja -tapahtumiin. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Astu joogamatolle ja anna sen viedä sinut matkalle. Mikäli olet ensi kertaa tulossa Never Still Yogaan, luethan täältä vielä muutaman huomion ja ohjeen.

Kaikista joogatunneista ja tapahtumista ilmoitetaan ajankohtaista osiossa sekä sosiaalisessa mediassa.

Yksityistunnit voidaan järjestää yhdelle, kahdelle tai pienryhmälle (3-6 henkilöä) Never Still:n Joogahuoneella. Yhteisö- ja yritystunteja voidaan järjestää myös pienille (10-15 henkilöä) ja keskikoisille (15-30 henkilöä) ryhmille asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Yksityistunnit sekä yhteisö- ja yritystunnit suunnitellaan asiakkaan toiveiden pohjalta kuitenkin niin, että vuodenaika-ajattelu näkyy ja tuntuu tunnin rakenteessa. Jokainen yksityistunti on yksilöllinen luomus.

Ilmoittautuminen

Varmistaaksesi paikkasi avoimille viikkotunnille ilmoittaudu mukaan. Ilmoittauduthan viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Muistathan, että varaus on sitova ja peruuttamattomasta tunnista peritään 50% tunnin hinnasta. Muutoksia varauksiin voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse (tekstiviesti tavoittaa aina, mikäli puheluun ei päästä vastaamaan). Ilmoittaudu mukaan täältä ja nähdään matolla!

Hinnat

  • Kertakortti 15€
  • Ystäväkertakortti 20€ / 2hlöä
  • Vuodenaikakortti 60€ / voimassa 5 peräkkäiselle vuodenaikaharjoitukselle
  • Yksityistunti 55€ / Yhdelle, kahdelle tai pienryhmälle 3-6 hlöä Never Still:n tiloissa.
  • Yhteisö- ja yritystunnit 85€ / Pienille (10-15 hlöä) ja keskikoisille (15-30 hlöä) ryhmille asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla. Hinta ei sisällä joogavälineitä.

Kortit ja yksityistunnit helposti ostettavissa verkkokaupasta, myös lahjakorttina.