Seasonal Yoga sopii ihan kaikille, se sopii juuri sinulle!

Seasonal Yogassa eli vuodenaikajoogassa ajatellaan, että olemme osa luontoa ja luonnossa tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös meihin. Seasonal Yoga -harjoituksen tarkoituksena on säilyttää ihmisen sisäinen tasapainotila energiavaihteluista ja ulkomaailman muutoksista huolimatta. Seasonal Yoga -harjoitus vaikuttaa hyvinvointiimme ja luo pohjan henkiselle ja fyysiselle kasvulle. Tavoitteena on kehittää fyysisen terveyden lisäksi mentaalista, emotionaalista ja spirituaalista terveyttä.

Seasonal Yogassa vuosi jaetaan viiteen vuodenaikaan (kevät, kesä, myöhäiskesä, syksy, talvi) ja harjoitus vaihtuu näiden vuodenaikojen mukaan. Jokainen vuodenaika edustaa erilaista energiaa, tilaa, tunnetta ja aistia, sekä siihen liittyy tietty sisäelinpari energialinjoineen.

Harjoitus peilaa vuodenaikojen luonnollisia muutoksia, jolloin esimerkiksi talvella tehtävä harjoitus on hyvin erilainen kuin kesällä tehtävä harjoitus. Tasapainon saavuttamiseksi harjoituksessa käytetään sekä joogan, että perinteisen kiinalaisen terveystiedon opetuksia ja työkaluja sekä tehdään muun muassa Qi Gong liikkeitä täydentämän joogaharjoitusta. Vuodenaikojen energioiden mukaan muuttuva asanaharjoitus tasapainottaa meitä sekä vahvistaa luontoyhteyttämme.

Joogatapahtumat, -tunnit ja -koulutukset

 • Erilaiset joogatapahtumat (joogaworkshopit ja -kurssit)
  Joogatapahtumien tarkoituksena on kasvattaa tietämystä ja ymmärtämystä joogasta fyysistä harjoitusta syvemmällä tasolla. Kaikista joogatunneista ja tapahtumista ilmoitetaan ajankohtaista osiossa sekä sosiaalisessa mediassa.
 • Yksityiset joogatunnit (yksityisille, yhteisöille, yrityksille ja muille ryhmille)
  Yksityistunnit suunnitellaan asiakkaan toiveiden pohjalta kuitenkin niin, että vuodenaika-ajattelu näkyy ja tuntuu tunnin rakenteessa. Jokainen yksityistunti on yksilöllinen luomus. Kaikilla tunneilla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitus rakentuu. Voit lukea lisää tuntikuvauksista täältä ja saada ideoita yksityistuntiisi.
 • Seasonal Yoga -opettajakoulutustus (RYT200)
  Suomessa Seasonal Yoga -opettajakoulutusta tarjoaa Wellness&Balance Finland. Opettajakoulutus on Never Still:n ja W&B:n yhteityökoulutuskokonaisuus. Lisää opettajakoulutuksesta voit lukea täältä.

Hinnat

 • Yksityistunti 55€ / Yhdelle, kahdelle tai pienryhmälle 3-6 hlöä asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla. Hinta sisältää joogavälineet.
 • Yhteisö- ja yritystunnit 85€ / Pienille (10-15 hlöä) ja keskikoisille (15-30 hlöä) ryhmille asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla. Hinta ei sisällä joogavälineitä.

Maksun voi suorittaa paikanpäällä käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla tai tunneista on mahdollisuus saada myös lasku etukäteen.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityistuntisi.