RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”

– International Coach Federation –

Coaching eli valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan omat tavoitteensa. Valmennus on aina tavoitteellista toimintaa ja se on luonteeltaan prosessimaista. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän eri osa-alueilla (life coaching) tai työelämän yhteydessä toteutettavana yksilöllisenä valmennusmuotona (business coaching).

Coaching auttaa selkiyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, motivoi löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistaa valmennettavan voimavaroja. Se kasvattaa itsetuntemusta ja tietoisuutta omasta elämästä, lisää elämänmyönteisyyttä, motivoi sekä vahvistaa itseluottamusta.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta omasta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässä eteenpäin.

Yksittäisestä valmennuskerrasta on hyötyä silloin, kuin mielen päällä oleva aihe on yksinkertainen ja ajankohtainen. Yksilövalmennus auttaa selkiyttämään käsillä olevia vaihtoehtoja ja vahvistaa ratkaisujen teossa. Sarjavalmennuksen avulla voidaan syventyä käsiteltäviin teemoihin syvällisemmin, jolloin tavoitteisiin päästään varmimmin. Sarjavalmennus auttaa ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueet ovat kytköksissä toisiinsa ja miten voimme itse vaikuttaa omaan elämäämme.

Valmennukset toteutetaan online-valmennuksina Zoomin kautta.

AIHEITA, JOITA VALMENNUKSESSA VOIDAAN KÄSITELLÄ:

  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantaminen.
  • Ajanhallinnan helpottaminen.
  • Tunteiden tunnistaminen ja johtaminen.
  • Arvojen kirkastaminen.
  • Muutosprosessien läpikäyminen.

VALMENNUSHINNAT

Yksilövalmennus 69€ / kerta
Yksilövalmennuspaketti 239€ / 4 kertaa


KIINNOSTUITKO VALMENNUKSESTA?

%d bloggaajaa tykkää tästä: