Energiahoidot

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen energiahoitajien kehittämä energiahoitomenetelmä, johon on yhdistetty useita eri energiahoitomuotoja. BodyMind Energy Balancing Method perustuu kehon energiavirtojen tasapainotukseen.

Erilaiset kehon jännitys- ja kiputilat ovat usein seurausta pitkään jatkuneesta stressistä ja niiden syntymekanismiin ovat vaikuttaneet niin fyysisen kehon, henkisen kehon kuin tunnekehon tapahtumat. Näiden tilojen purkamisen edellytyksenä on kokonaisvaltainen hoito, jota BodyMind Energy Balancing Method tarjoaa. Hoidolla pystytään auttamaan sekä fyysisessä kehossa olevia kipuja tai poikkeamia kuten skolioosia, päänsärkyä tai olkapääkipuja että henkisen kehon ja tunnekehon aiheuttamia lukkoja kuten traumaattisia muistoja tai masennusta.

Voit lukea enemmän Suomen energiahoitajista täältä.

Aloitin koulutukset helmikuussa 2017 ja teen harjoitushoitoja edullisemmin hinnoin koulutuksen aikana ennen hoitajaksi valmistumista.
Tällä hetkellä hoidoissa keskityn energiakehon hoitoon, jonka avulla voidaan hoitaa kehon erilaisia stressi- ja jännitystiloja sekä kiputiloja. Hoito poistaa tukkoisuuden tunnetta, se energisoi kehoa ja mieltä vahvasti ja poistaa näin väsymystä. Hoidolla voidaan vahvistaa myös ihmisen luonnollista immuniteettia.

Energiahoitojen hinnat:

  • Energiahoito 75min 45€
  • Hoitosarja 3x75min 120€
    Hoitosarjat suositellaan tehtävän 4-7 päivän välein toisistaan, jotta hoidollinen jatkumo olisi mahdollista ja hoitojen vaikutukset olisivat mahdollisimman hyvät.