Mukava tavata!

sinii”My life dynamic. I believe in the wonder of the outdoors, in the inspiration of the stars, I believe in the strength of the hills, in the silence of the night, and in the music of the birds and trees. I believe that my body was made for action, that my mind was made for thinking, and that my heart was made for loving.” Anonymous

Olen Sini Ratas ja häärin yritykseni Never Still:n takana.

Liikunta ja luonto ovat olleet aina osa elämääni ja olenkin kasvanut itämaisten kamppailulajien ja partion tasapainoisessa vuorovaikutuksessa.

Olen ammatiltani koulutettu hieroja / urheiluhieroja sekä liikunnanohjaaja (AMK) erikoistuen luontoliikuntaan ja elämyspedagogiikkaan. Olen toiminut liikunnanohjaajana ja seikkailukasvattajana niin Suomessa kuin ulkomailla yli 10 vuoden ajan ohjaten niin lapsia kuin aikuisia erilaisissa ympäristöissä.

Seikkailut alkoivat pikkuhiljaa vuosien aikana suuntautua suurilta meriltä ja korkeilta vuorilta sisäänpäin ja tämän suunnanmuutoksen seurauksena löysin itseni joogamatolta tutkiskelemasta oman mieleni liikkeitä hieman erilaisesta näkökulmasta. Tämä suunta kiinnosti niin paljon, että kouluttauduin myöhemmin reikihoitajaksi, eläinkommunikoijaksi sekä Seasonal Yoga -opettajaksi (RYT® 200).

Tällä hetkellä löydän edelleen itseni paikoista, missä on polkuja vaellettavana, vettä melottavana tai kallioita kiivettävänä, ja ohjaankin edelleen elämyspedagogisia kursseja ja koulutuksia. Joogamatolta löydän silti tunteen omasta kodista, oli se matto missä päin maailmaa tahansa.

Jooga on aina matka. Jokaisen matka on erilainen. Minä kutsun sitä myös elämäntavaksi; elämäntavaksi liikkua, syödä, ajatella, tuntea, tiedostaa. Olen löytänyt monia työkaluja itselleni joogasta ja vahvana vuodenaikaihmisenä erityisesti Seasonal Yoga on opettanut minut hyväksymään, ymmärtämään ja nauttimaan eri vuodenaikojen muutoksista ja niiden mukanaan tuomasta energiasta. Seasonal Yoga toimii myös tietynlaisena karttana, jonka avulla ymmärtää itseään ja ympäröivää maailmaa.

Elän jalat vahvasti maan pinnalla ja pää pilvissä. Uskon, että tässä maailmassa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja niin me ihmiset kuin tämä maailmakin on kokonaisuus, joka muodostuu näkemästämme konkreettisesta, fyysisestä olevaisuudesta sekä näkymättömästä, henkisestä puolesta.

Rakkaudella,
Sini