Joogeille ja joogineille

  1. Pyrithän siihen, että saavut joogatunnille niin, että vatsasi on tyhjä. Kevyt välipala ei haittaa, mutta syö edellinen isompi ateria noin 3 tuntia ennen harjoitusta. Näin vältät huonon olon, mikä helposti tulee täydellä vatsalla eteentaivutuksissa ja vatsalla maatessa.
  2. Tilaan voit tulla aikaisintaan 15min ennen tunnin alkua. Suljethan puhelimesi ja laitat sen päälle vasta poistuessasi tilasta.
  3. Tulethan ajoissa paikalla. Tunti alkaa ilmoitetusti ja myöhässä olijoiden harjoitus siirtyy seuraavaan kertaan. Laitamme ulko-oven lukkoon tunnin alkaessa.
  4. Saavuthan joogatilaan hiljaisuudessa. Pyrimme rauhoittamaan joogatilan ja mielemme jo ennen tunnin alkua. Voit rauhassa etsiä oman paikkasi joogatilasta, asettua savasanaan tai istuvaan asentoon, sulkea silmäsi ja hymyillä sisäisesti. Tunnin jälkeen voimme rauhassa vaihtaa kuulumisia ja juoda kupin kuumaa yhdessä.
  5. Jos sinulla on oma joogamatto tai joogapyyhe, voit ottaa ne mukaasi. Never Still Yogasta voit kuitenkin myös lainata joogamattoa, mikäli sinulla ei omaa mattoa vielä ole.
  6. Pukeudu mukaviin, venyviin vaatteisiin. Pitkähihainen paita ja villasukat voivat tuntua mukavilta loppurentoutuksessa, mutta eivät ole pakollisia.
  7. Kerrothan ohjaajalle, jos sinulla on harjoituksen tekemiseen vaikuttava sairaus, vamma tai väliaikaisesti poikkeava tila. Tunneille osallistujat ovat henkilökohtaisessa vastuussa siitä, ettei lääketieteellistä estettä harjoitukselle ole.
  8. Sinun ei tarvitse osata mitään, olla tietynlainen, pelätä virheitä tai arviointia tullessasi Never Still Yogaan. Tule sellaisena kuin olet, ja lähde lähempänä omaa totuuttasi.
  9. Ole kiitollinen omasta joogamatkastasi, se on täydellinen juuri sinulle.