Yoga is the journey of the self through the self to the self.
– Bhagavad Gita –

Joogatapahtumat, -tunnit ja -koulutukset

 • Erilaiset joogatapahtumat (joogaworkshopit ja -kurssit)
  Joogatapahtumien tarkoituksena on kasvattaa tietämystä ja ymmärtämystä joogasta fyysistä harjoitusta syvemmällä tasolla. Kaikista joogatunneista ja tapahtumista ilmoitetaan ajankohtaista osiossa sekä sosiaalisessa mediassa.
 • Yksityiset joogatunnit (yksityisille, yhteisöille, yrityksille ja muille ryhmille)
  Yksityistunnit suunnitellaan asiakkaan toiveiden pohjalta ja jokainen yksityistunti onkin yksilöllinen luomus. Kaikilla tunneilla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitus rakentuu. Voit lukea lisää tuntikuvauksista täältä ja saada ideoita yksityistuntiisi.
 • Seasonal Yoga -opettajakoulutustus (RYT200)
  Suomessa Seasonal Yoga -opettajakoulutusta tarjoaa Wellness&Balance Finland. Opettajakoulutus on Never Still:n ja W&B:n yhteityökoulutuskokonaisuus. Lisää opettajakoulutuksesta voit lukea täältä.

Hinnat

 • Yksityistunti 55€ / Yhdelle, kahdelle tai pienryhmälle 3-6 hlöä asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla. Hinta sisältää joogavälineet.
 • Yhteisö- ja yritystunnit 85€ / Pienille (10-15 hlöä) ja keskikoisille (15-30 hlöä) ryhmille asiakkaan omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla. Hinta ei sisällä joogavälineitä.

  Maksun voi suorittaa paikanpäällä käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla tai tunneista on mahdollisuus saada myös lasku etukäteen.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityistuntisi.