Eläinkommunikointi

Eläinkommunikoinnilla tarkoitetaan eräänlaista ”kieltä”, jota kuka tahansa ihminen voi oppia tulkitsemaan intuitiivisesti. Eläimet vaistoavat hyvin herkästi ihmisen tuntemuksia. Ne eivät pelkästään tulkitse kehomme kieltä, kuuntele puhettamme vaan myös tuntevat intensiivisempiä ajatuksiamme.

Eläimet kommunikoivat meille omalla tavallaan ja voivat välittää viestejään meille esim. kuvin, tuntemuksin ja ajatuksin. Ihmisten mieli on usein vaan niin täynnä ajatuksia, että tällaiselle intuitiiviselle kuulemiselle ei jää tilaa ja tästä syystä eläintemme viestit jäävät kuulematta.

Eläinkommunikoinnin avulla eläin voi lähettää viestejä ihmiselleen. Kommunikoija voi toki välittää ihmisen viestin myös eläimelle, mutta eläin on jo todennäköisesti viestin saanut, jos olet sen hänelle kertonut. Kommunikointi auttaa ihmistä ymmärtämään eläintä paremmin ja sen avulla voidaan löytää vastauksia myös mm ongelmakäyttäytymiseen.

Kommunikointi tapahtuu etänä ja yhteisellä intuitiivisella kielellä, joten eläin ja kommunikoija voivat olla eri paikoissa.

Hinnat:

Eläinkommunikointi (yksittäinen) 45€/eläin
Kommunikointi ja palaute sähköpostitse

Eläinkommunikointi (useampi eläin samassa perheessä) 35€/eläin
Kommunikointi ja palaute sähköpostitse

Ota yhteyttä ja varaa kommunikointi omalle lemmikillesi.

Kuvia karvaisista asiakkaista: