AJANKOHTAISTA

Onko sinulla jokin tavoite, jonka saavuttamisessa kaipaat tukea?
Onko elämäsi jonkinlaisessa risteyskohdassa, jossa kaipaat itsellesi selkeyttä vaihtoehtojasi punnitessasi?
Vai onko elämässäsi kenties tapahtunut niin paljon viime aikoina, että haluat kirkastaa itsellesi missä seisot tällä hetkellä?

Ratkaisukeskeinen valmennus auttaa selkiyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita. Se motivoi löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistaa valmennettavan voimavaroja. Valmennus kasvattaa itsetuntemusta ja tietoisuutta omasta elämästä, lisää elämänmyönteisyyttä, motivoi sekä vahvistaa itseluottamusta.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta omasta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässä eteenpäin.

Yksittäisestä valmennuskerrasta on hyötyä silloin, kuin mielen päällä oleva aihe on yksinkertainen ja ajankohtainen. Yksilövalmennus auttaa selkiyttämään käsillä olevia vaihtoehtoja ja vahvistaa ratkaisujen teossa. Sarjavalmennuksen avulla voidaan syventyä käsiteltäviin teemoihin syvällisemmin, jolloin tavoitteisiin päästään varmimmin. Sarjavalmennus auttaa ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueet ovat kytköksissä toisiinsa ja miten voimme itse vaikuttaa omaan elämäämme.

Online-valmennukset ostettavissa nyt verkkokaupan kautta!

%d bloggaajaa tykkää tästä: